Publicat el 20 de desembre de 2022

Comparteix a:

Nova temporada del Pòdcast de l’ESMUC amb estudiants de Producció i Gestió

Podcast Web 1
Nova temporada del Pòdcast de l’ESMUC.

Episodi quinzenal a les plataformes d’Ivoox, Spotify, Instagram, Podchaser i Anchor.fm.

Estudiants de Producció i Gestió posen en marxa una nova temporada del Podcast de l’ESMUC amb noves dinàmiques, col·loquis, entrevistes i música en directe

El mes de novembre va començar la segona temporada del Pòdcast ESMUC, presentada per la Joana Subirats, Biel Ferré, i produït i postproduït per Júlia Martín i Marta Tallón, més el suport en els dissenys i grafismes de difusió de l’Íñigo Vidaurre. Tots ells són estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió. Aquesta nova temporada del podcast proposa noves dinàmiques de capítols amb col·loquis, entrevistes i música en directe.

Podcast Esmuc

El pòdcast ESMUC és un espai de promoció i divulgació de les propostes artístiques dels diferents protagonistes del centre, on es podran escoltar temes relacionats amb l’ESMUC; sortides laborals; entrevistes a l’alumnat, graduades i graduats, professorat i molt més. El seu objectiu és donar veu a tota la comunitat educativa de l’escola…

Cada 15 dies, tothom qui vulgui pot escoltar un nou episodi a les plataformes Spotify, Instagram, PodChaser, iVoox i Anchor.fm. Fins ara s’han publicat tres episodis amb els següents títols: Els de Producció i Gestió saben tocar?, Què és la truita de Betanzos?, Jams o militància?
 

L’evolució de la ràdio

El pòdcast és un format d’àudio, habitualment de llarga durada, que ha evolucionat directament de la ràdio. Aquest format acostuma a tenir un o més persones que el presenten i constitueix un nou canal de difusió i d’informació per a empreses, institucions,  usuaris emissors i audiència. Es tracta d’un mitjà que es consumeix a demanda de l’oient, en qualsevol moment, i reuneix un públic objectiu molt definit.

Més informació: