Publicat el 7 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Meditació i Música amb el Dr. Lance Brunner

Meditació

El doctor en Musicologia Lance Brunner impartirà una classe magistral als estudiants interessats en la pràctica de la meditació com a eina per millorar la seva concentració i equilibri.

La classe és oberta a tot l’alumnat de l’escola, i enfocada a la interpretació i pedagogia musical. L’accés és lliure, prèvia inscripció. S’impartiran dues sessions, amb un límit de 20 persones per grup.

Dijous 14 d’octubre, a l’Aula de cor (309) de l’ESMUC

  • Grup A: de 16:00 a 18:00 h

  • Grup B: de 18:00 a 20:00 h

Objectius

  • Conèixer la pràctica de la meditació com una eina per a millorar l’atenció durant l’activitat com a músic i en tot procés d’aprenentatge.

  • Augmentar la concentració i focalització mental, el què permet una pràctica més eficient i confiança davant del públic.

  • Experimentar les qualitats d’una “ment en equilibri”: calma, presència, claredat i estabilitat.

  • Modificar el marc mental per abraçar el fet d’estar en públic amb més sensació de “joc” i llibertat al fer música.

La inscripció estarà oberta fins el dia 9 d’octubre. Es reservaran les places per ordre d’inscripció.

Lance Brunner

Lance Brunner va obtenir els títols de màster i doctorat en Musicologia a la Universitat de Carolina del Nord, i és professor d’història de la música a la Universitat de Kentucky des del 1976.

Una beca (1985-1998) li va permetre investigar el paper de la música en la salut i la curació de les persones, així com estudiar el lideratge en una àmplia varietat de contextos socials i polítics.

Brunner ha treballat amb organitzacions sense ànim de lucre, professionals de la salut, empreses, programes de lideratge i dins de les presons. També és instructor de meditació certificat. Dirigeix tallers a Amèrica del Nord i Europa sobre creativitat a través de les arts. El seu ampli ventall d’interessos, combinat amb la seva formació i experiència com a musicòleg, el converteixen en un mestre inusual i popular.