Publicat el 3 d'octubre de 2022

Comparteix a:

Llibres digitals, a la Biblioteca-CRAI ESMUC

Proquest Ebook Central 1

La Biblioteca-CRAI ESMUC posa a disposició, mitjançant el seu catàleg en línia, els llibres en format digital adquirits a la plataforma Ebook Central.

Periòdicament professorat i estudiants de l’ESMUC ens fan arribar les seves peticions bibliogràfiques que són valorades i gestionades de manera de garantir la millor accessibilitat i sostenibilitat possibles.

Si ets membre de la comunitat ESMUC, podràs accedir als llibres en format digital directament des del catàleg de l’ESMUC seguint el següent procediment:

  1. Fes la teva consulta al catàleg. Si el llibre és en format digital veuràs que la icona del llibre té una “e” encerclada en vermell.
  2. Si el què vols és accedir directament als llibres en format digital disponibles al nostre catàleg, pots consultar directament la llista de llibres digitals catalogats
  3. Un cop accedeixes a la referència que te interessa llegir, només cal clicar sobre el text Accés restringit als usuaris de l’ESMUC.
  4. S’obrirà una pàgina en la qual es demana introduir usuari i contrasenya. Caldrà introduir les mateixes dades que feu servir per accedir al vostre perfil ESMUC (la mateixa que feu servir per accedir als recursos de l’ESMUC (reserva d’aules, correu electrònic…)
  5. Ja sou a dins del vostre perfil des del qual podreu desar els llibres que us interessin i treballar amb ells.

Aquests llibres electrònics es poden:

  • Llegir en línia
  • Descarregar sencers (préstec electrònic durant 24 hores). Passat aquest temps, s’esborra la còpia descarregada a l’ordinador
  • Descarregar un capítol en pdf (màx. 72 pàgines) que caducarà mai

Cada llibre només el pot llegir 1 usuari a la vegada. Quan l’usuari, en accedir al llibre, rep el missatge “la seva institució hi té accés però totes les còpies estan en ús” és perquè algú altre usuari l’està consultant o el té prestat. És important alliberar el llibre un cop llegit!

Si teniu dubtes sempre podeu consultar al personal de la biblioteca que us donarà tot el suport que calgui.