Publicat el 7 d'octubre de 2022

Comparteix a:

L’Alumnat de l’ESMUC podrà fer pràctiques a l’Instituto Cervantes

Carlos Delgado Instituto Cervantes

Instituto Cervantes: Carlos Delgado; CC-BY-SA

L’Escola Superior de Música de Catalunya signa un conveni amb l’Instituto Cervantes per oferir pràctiques acadèmiques al seu alumnat 

L’Escola Superior de Música de Catalunya i l’Instituto Cervantes han signat un conveni de col·laboració pel qual s’ofereixen pràctiques acadèmiques externes a tot l’estudiantat del centre. Amb aquest acord, els i les estudiants de l’Escola que s’hagin matriculat o es trobin fent cursos de l’ESMUC, tindran l’oportunitat d’ampliar la seva formació desplaçant-se a qualsevol de les 88 seus de l’Institut repartides per 45 països. 

Amb aquestes pràctiques acadèmiques, curriculars o extracurriculars, l’alumnat podrà complementar la seva formació amb una institució de presència internacional al mateix temps que viu una experiència de mobilitat. Les activitats a dur a terme per cada persona durant les pràctiques quedaran determinades segons les exigències del seu programa d’estudis, igual que la durada d’aquestes. Les pràctiques extracurriculars, no obstant això, tindran una durada màxima de la meitat del curs sencer acadèmic. 

L’Instituto Cervantes és una entitat pública que s’encarrega d’ensenyar i promoure la llengua espanyola, les llengües cooficials de l’Estat i les cultures dels països hispanoparlants. Entre les seves funcions, també destaquen l’expedició dels certificats oficials de llengua espanyola DELE, gestionar la xarxa més gran de biblioteques espanyoles del món i col·laborar amb organismes públics dels països hispanoparlants per fer activitats de difusió cultural.

Més informació: