Publicat el 25 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Jornada d’orientació a l’especialitat

Presa De Decisions

L’ESMUC ha programat una jornada destinada a orientar els futurs estudiants en la tria de l’especialitat de grau que tenen previst cursar a l’Escola.

La jornada es planteja en grups, seguint una divisió per especialitats, i consisteix en sessions de treball i col·loquis amb el professorat del centre. Els participants podran resoldre així qualsevol dubte referent als estudis i concretar la seva elecció de manera més fonamentada.

Les sessions estan programades per al dia 20 de novembre, exceptuant alguns instruments de l’especialitat de clàssica o cobla, i tindran format presencial, llevat de Composició i Musicologia, que es faran online.

La jornada d’orientació a l’especialitat es va oferir per primer cop el curs passat. La bona acollida que va tenir per part dels nois i noies que es plantegen estudiar el grau de música, i la seva utilitat per orientar-los en aquest moment clau, ha fet que s’inclogui ja de manera estable entre les activitats que l’ESMUC ofereix per donar a conèixer l’Escola i preparar els estudiants per accedir a la seva oferta educativa.

La inscripció és gratuïta i estarà activa entre l’1 i l’11 de novembre.