Publicat el 25 d'octubre de 2021

Comparteix a:

II Taller de música palestina a l’ESMUC

I Taller sobre Música Tradicional Àrab Palestina a l’ESMUC, 2019

El proper 18 de novembre, Iyad Staiti, llaütista i director general de l’escola de música Al Kamandjati de Ramallah, visita l’ESMUC per impartir un taller de música tradicional palestina.

El taller, obert a estudiants de l’Escola i a participants externs, forma part del projecte “Som Constructores”, una iniciativa coordinada per l’Associació Catalana per la Pau, que vol conscienciar la ciutadania per la defensa de la pau i en pro dels drets i les llibertats dels pobles.

L’entrada és gratuïta i oberta a tothom. Es convida els estudiants que portin els seus instruments.

Dijous 18 de novembre, de 15:00 a 16:30, a la sala d’orquestra de l’ESMUC

El projecte “Som Constructores”

El taller continuarà amb la selecció de dos estudiants de l’escola que participaran en un programa d’intercanvi amb músics de l’escola Al Kamandjati.

El projecte consisteix en formar part d’una orquestra integrada per estudiants de diverses institucions i inclou una estada a l’escola Al Kamandjati de Ramallah, al març/abril de 2022, i diversos concerts a Barcelona i Palestina.

Què he de fer per participar al projecte?

Si desitges participar en el projecte hauras d’enviar un currículum i una carta de motivació a: asian.music.program@esmuc.cat, indicant l’especialitat, instrument principal i secundari que estas cursant a l’ESMUC. La selecció final es farà mitjançant una entrevista. També cal que assisteixis al taller de música palestina del dia 18.

El termini per fer la sol·licitud finalitza el 17 de novembre de 2021.

Entitats organitzadores
Associació Catalana Per La Pau
Al Kamandjati

Activitat coordinada pel Departament d’Estudis Culturals i Musicals de l’ESMUC.