Publicat el 27 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Dimarts toca ESMUC: veu i guitarra

Vei I Guitarra

El proper dimarts dia 2 de novembre a les 18:15 h, dins del cicle Dimarts toca ESMUC, podreu gaudir d’un passeig musical per obres del segle XX per a guitarra i veu. Comptarem amb el Trio Oh! La la i el guitarrista Nicolás Escobar.

Per una banda, el Trio Oh! La la va ser creat l’any 2020 a l’ESMUC, per la soprano Maëlys Robinne i dos guitarristes clàssics, Thomas Peel i Hugo Brogniart. Atès que aquesta formació no té cap repertori específic, donen molta importància a les pròpies transcripcions i arranjaments, fet que es converteix en el seu segell identificatiu.

Per altra banda, Nicolás Escobar va néixer a Barcelona el 2001. Descendent llunyà de Ferran Sor, la música va ser sempre present a casa seva, i és per això que, des de petit, les sis cordes de la guitarra es van enredar a la seva ment. Actualment estudia a l’ESMUC i compagina la música solista amb projectes de cambra, fent especial atenció a estrenes d’obres d’estudiants de Composició de l’Escola.

El programa del concert presenta obres de l’Europa del s. XX: des de la Catalunya de Frederic Mompou fins a la França de Francis Poulenc, passant per la Grècia de Kostas Giannidis i la Polònia d’Aleksander Tansman.

Consulta la programació del cicle Dimarts toca ESMUC