Publicat el 21 de novembre de 2021

Comparteix a:

Dimarts Toca ESMUC, amb Xurxo Estévez Trio

Xurxo Estevez 1x1
Carlos Alberto Domínguez
Diego Oloya

El proper dimarts 30 de novembre, el cicle Dimarts toca ESMUC tindrà com a protagonista un trio de jazz encapçalat pel contrabaixista Xurxo Estévez.

El Xurxo Estévez trio, que compta també amb Carlos Alberto Domínguez al piano i Diego Oloya a la bateria, interpretarà un repertori format per les següents peces: I’ll close my eyes, Camino a San Marc, Footprints, There is no greater love, St Thomas i Take the A train.

Dimarts toca ESMUC: Xurxo Estévez Trio

Dimarts 30 de novembre, 18:15 h. Sala 4

Xurxo Estévez es gradua a Musikene, en l’especialitat de Contrabaix Jazz, i comparteix escenari amb artistes com Joel Frahm, Perico Sambeat, Bob Sands, Chris Kase, Judy Niemack, Kurt Weiss, Andrzej Olejniczak o Yago Vázquez entre altres.
Des del 2016 és el contrabaixista de David Cid Trío. A principis de 2019 passa a ser membre també de la banda Electric Yucca, on toca el baix elèctric i amb qui grava el primer àlbum del grup, Yucca Town, al Mecca Recording Studio. Al juliol de 2019 actua amb el seu sextet al festival de jazz de Donostia-Sant Sebastià, i aquest passat mes d’abril enregistra l’àlbum Changing Times, un projecte liderat pel bateria Carles Perez junt amb el pianista Francesc Capella.

Consulta la programació del cicle Dimarts toca ESMUC