Publicat el 28 de novembre de 2022

Comparteix a:

Curs de Pedagogia de l’Associació ESTA Espanya

Imatge Curs Esta Amb Logo
Curs de Pedagogia de l’Associació ESTA Espanya

Del 9 a l’11 de desembre. ESMUC. Inscripcions.

L’Associació ESTA Espanya, amb la col·laboració de l’ESMUC, organitza un curs de Pedagogia dels instruments de corda

L’ESMUC acollirà del 9 a l’11 de desembre el Curs de Pedagogia de l’Associació Europea de Professorat de corda (ESTA). El curs està dirigit a professionals i jove professorat d’instruments de corda que desitgen ampliar els seus coneixements. El curs també possibilitarà l’assistència a les classes de professorat de renom internacional i a fer pràctiques supervisades particulars i en grup. Aquesta proposta formativa compta amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Paula Hernández Dionis, presidenta de ESTA España.

Els docents que impartiran el curs són: Claudio Forcada, Pedagogia de violí; Paula Hernández Dionis, Violoncel i contrabaix; Assumpció Segura, Educació infantil, i Jesús Moreno, Pedagogia del Desenvolupament prematur.

L’alumnat actiu rebrà una certificació del Ministeri d’Educació segons ha fet un curs de Formació del Professorat, per la qual cosa serà necessari assistir a un 80% del curs. Els i les participants podran escollir entre diferents modalitats de participació i de preus. Tota la informació del curs, inscripció i preus pot consultar-se a la web d’ESTA Espanya.

 
L’Associació ESTA

ESTA (European String Teachers Association) és una organització no governamental fundada el 1972 amb la finalitat de promoure un alt nivell en l’ensenyament dels instruments de corda i, a la vegada, permetre l’intercanvi d’idees entre professorat de corda i músics i músiques de totes les disciplines a Europa. Actualment, l’entitat està present en vint-i-cinc països europeus.

La secció espanyola d’ESTA va ser fundada originalment per Yehudi Menuhin el 1993 i va tenir un únic president fins a l’any 2008: Don Francisco Javier Comesaña. Després d’uns anys d’inactivitat, ESTA Espanya va reprendre la seva activitat el gener del 2021, amb una motivació exclusivament artística, educativa, científica i cooperativa.