Publicat el 1 de març de 2024

Comparteix a:

Conferència 8M Dia Internacional de les Dones

8 De Marc De 2023 A Lesmuc 1

8 de març a l’ESMUC, 2023 (arxiu).

L’Escola Superior de Música de Catalunya celebrarà institucionalment el Dia Internacional de les Dones, el 8 de març amb una conferència que portarà a terme la clarinetista i directora del Royal Northern College of Music de Manchester (GB), Linda Merrick. El tema de la conferència tractarà sobre “Dones, música i responsabilitats directives a l’àmbit de l’educació artística superior”. Després de la xerrada hi haurà una intervenció musical a càrrec d’estudiants de l’especialitat de Música Clàssica i Contemporània. L’acte és a les 12 h, a la Sala d’Orquestra i l’accés és lliure.

  • Divendres 8 de març

  • 12:00 hores

  • Sala d’Orquestra ESMUC. Accés lliure.


Aquest any la celebració del 8 de març a l’ESMUC es diversifica amb dues activitats. Si a la tarda, l’Escola, amb el Col·lectiu Feminista, el Centre Cívic Fort Pienc i l’Institut del Teatre, omplirà de música i reivindicació la plaça de Fort Pienc, amb diferents concerts i una performance final, el matí serà el torn de les paraules. Linda Merrick, solista de clarinet, artista discogràfica i pedagoga de renom internacional parlarà sobre la situació de les dones que tenen responsabilitats directives a l’educació artística superior.

Les intèrprets que intervindran a la finalització de la conferència són Claudia Alonso, clarinet; Alba Serramona, fagot, interpretaran la Sonata per a fagot i clarinet, de Mariona Vila i Blasco.

Cal recordar que l’editorial Dinsic ha donat les partitures que les intèrprets utilitzaran en aquesta actuació i al llarg de la tarda a la plaça de Fort Pienc.

Lindamerrick1 1411987736 1
Linda Merrick.
Més informació

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.