Publicat el 25 de novembre de 2021

Comparteix a:

Classe magistral de trompa amb Felix Klieser

Felix Klieser

Els dies 27 i 28 de novembre, el tompista alemany Felix Klieser visitarà l‘ESMUC per impartir una classe magistral als estudiants de l’Escola.

L’interès de l’activitat no radica únicament en la qualitat musical de Klieser. També és un exemple de superació personal extraordinari, ja que la seva discapacitat no li ha impedit convertir-se en un intèrpret de primer nivell internacional.

Classe magistral de trompa amb Felix Klieser

Dissabte 27 i diumenge 28 de novembre.
Horari i espai per determinar.

Felix Klieser

Felix Klieser

Amb només quatre anys, Felix Klieser va decidir que volia tocar la trompa. Les seves condicions físiques eren les pitjors imaginables per aquest instrument: va néixer sense braços. Però en Fèlix va fer cas omís dels suggeriments de l’escola de música local, que li proposava altres instruments més a l’abast. Va estudiar i es va exercitar amb tenacitat. I va tenir èxit.

Avui és un dels millors trompes del món. Ha tocat amb grans orquestres i en grans produccions, i amb personalitats com Sir Simon Rattle o Sting. El fet que toqui la trompa amb els peus ja ha esdevingut un tema secundari. Felix Klieser explica la seva insòlita història amb molt d’humor, lleugeresa i una bona dosi d’autoestima. Mostra com mantenir-se fidel als propis objectius malgrat el handicap i assolir el que a priori semblava impossible.