Publicat el 25 de gener de 2023

Comparteix a:

Cicle de jazz al Teatre de Sarrià amb estudiants de màster de l’ESMUC

La Danza Del Mar Carlos Domingez 1 1
Cicle de jazz al teatre de Sarrià. Carlos Domínguez, La danza del mar.

Divendres 3 de febrer. 20 h. Teatre de Sarrià. Accés lliure amb reserva prèvia

El primer concert del cicle va presentar una autobiografia geogràfica del pianista, compositor i arranjador mexicà Carlos Domínguez

El Teatre de Sarrià endega un nou cicle de jazz amb la participació d’estudiants del Barcelona Jazz Màster de l’Escola Superior de Música de Catalunya. En el primer concert, l’estudiant Carlos Domínguez va oferir el concert La dansa del mar, centrat en ritmes llatinoamericans i música de cambra. L’actuació va tenir lloc el divendres 3 de febrer, a les 20 hores. Accés lliure amb reserva prèvia.

Fran Serrano | Testimonis del Barcelona Jazz Master | ESMUC. Curs 2021-2022.

El cicle, amb diferents concerts al llarg del curs, mostra les diferents propostes musicals i concepcions del jazz que tenen els estudiants i alumni del Barcelona Jazz Màster, títol que oferta l’Escola Superior de Música de Catalunya a través del departament de Jazz Música Moderna, Arrel i Flamenco.

En aquesta ocasió, Carlos Domínguez, pianista, compositor i arranjador mexicà va presentar el seu nou projecte musical titulat La danza del mar: una autobiografia geogràfica, que barreja jazz amb ritmes i sonoritats llatinoamericans, al mateix temps que amb la música de cambra.

El públic participant va assistir també a l’actuació d’un conjunt en format de trio que comptava amb el contrabaixista xilè Fabián Aguilera i el bateria català Adrià Claramunt, acompanyant a Carlos Domínguez.

Més informació

Accés lliure amb reserva prèvia.