Publicat el 21 de desembre de 2022

Comparteix a:

Cicle de concerts d’alumnat del “Barcelona Jazz Màster” a l’Institut Goethe 

jazz-h-esmuc
Cicle de concerts d’alumnat del “Barcelona Jazz Màster” a l’Institut Goethe

Del 13 de gener fins al 24 de març de 2023. Institut Goethe Barcelona (C/ Roger de Flor, 224).

Estudiants del Màster Barcelona Jazz Master de l’ESMUC mostraran la seva música en un cicle de concerts oberts al Goethe-Institut de Barcelona 

Entre el 13 de gener i el 24 de març, alumat del “Barcelona Jazz Màster” de l’ESMUC oferirà un cicle de concerts a l’Institut Goethe de Barcelona. El primer concert serà a càrrec del pianista i compositor Jordi Berni; el contrabaixista Manuel Luque i el bateria Gerard Pola, que actuen sota el nom de “Jordi Berni Trio”. Els concerts tindran lloc a les 19:00 hores a la seu de l’Institut. L’entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia. 

Aquesta és una nova edició del cicle de Concerts de Jazz, una programació de concerts d’estudiants del màster de Jazz de l’ESMUC en els seus itineraris d’interpretació i composició. Al llarg de sis concerts, els diferents participants mostraran les seves propostes musicals que ja són futur del jazz sortit de l’Escola.
 
El Goethe-Institut Barcelona es troba al carrer Roger de Flor, 224, de Barcelona. El cicle organitzat per aquesta institució compta amb la col·laboració de l’Associació Amigos Goethe-Institut Espanya i de l’ESMUC. 

Programa

13/1: Jordi Berni Trío (piano, contrabaix, bateria) 
 
27/1: Carlos Vico (guitarra, piano, contrabaix, bateria) 
 
10/2: Alberto Molina (piano, contrabaix, bateria) 
 
24/2: Antonio Del Barco (piano, contrabaix, bateria) 
 
10/3: Melisa Bertossi (saxo tenor, piano, contrabaix, bateria) 
 
24/3: Adrià Plana (guitarra, clarinet baix, percussió)