Publicat el 18 de maig de 2023

Comparteix a:

Acte de graduació dels Ensenyaments Artístics Superiors 2023

Graduació EAS ESMUC 2022
Graduació EAS ESMUC 2022
Acte de graduació dels Ensenyaments Artístics Superiors

Dilluns 22 de maig. A les 18:00 hores. Teatre Victòria. Barcelona.

Estudiants de l’ESMUC de la promoció 2019 – 2023 rebran el seu diploma de graduació

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya organitza el dilluns 22 de maig la cerimònia de graduació dels Ensenyaments Artístics Superiors per a tot l’alumnat que ha cursat els seus estudis i es graduen aquest any (promoció 2019-2023). L’acte tindrà lloc al Teatre Victòria a les 18:00 hores i l’entrada és amb invitació.

Acte de graduació de la promoció 2018-2022.

L’acte de graduació reuneix els estudiants que acaben els estudis superiors a totes les escoles d’ensenyaments superiors artístics que depenen del Departament d’Educació de la Generalitat: art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals, dansa, disseny i música.

La cerimònia comptarà amb diferents intervencions de les escoles participants. Per part de l’ESMUC, actuaran els estudiants Pau Barniol López, Magí Castro Marauri i Léonie Martet Labadie, que interpretaran una obra original per a trio de flabiol composta pel graduat Xavier Ventosa.

La graduació començarà a les 18 hores amb una actuació musical i continuarà amb entrevistes als graduats i graduades representants dels diferents centres artístics superiors. Per part de l’ESMUC, el representant serà l’Adrià Crespo, estudiant de piano de l’especialitat d’Interpretació de la Música clàssica i contemporània. A més dels discursos institucionals, l’acte conclourà amb el lliurament dels diplomes de graduació a tots els graduats i graduades presents.

La direcció artística de la cerimònia de graduació recau sobre el director d’escena, dramaturg i dibuixant Martí Torras. Els conductors seran estudiants d’Eòlia, i la resta de les actuacions musicals aniran a càrrec del Taller de Músics i Jam Session. El disseny gràfic de tot l’acte de graduació ha estat dissenyat per Berta Sans Xarlés, de l’ESDAPC, mentre que el disseny i producció del gift és de Stella Ferrazo i Teo Gaudet, alumni de l’IED Barcelona. 
Ensenyaments Artístics Superiors

Els ensenyaments artístics superiors tenen com a objectiu la formació de professionals qualificats en diversos camps dels àmbits artístics. Els seus estudis estan adaptats a l’espai europeu d’educació superior i el títol que s’obté és el Grau de l’especialitat corresponent, equivalent a tots els efectes als graus universitaris. Els ensenyaments artístics superiors comprenen 240 crèdits ECTS distribuïts en quatre cursos (amb matèries de formació bàsica de cada àmbit, matèries obligatòries i optatives, pràctiques externes i un treball final), que contenen tota la informació teòrica i pràctica que adquirirà l’estudiant.

L’accés a la cerimònia de graduació dels Ensenyaments Artístics Superiors és amb invitació personal.

Imatge Graduació EAS 2023
Imatge Graduació EAS 2023