Publicat el 7 de setembre de 2023

Comparteix a:

Taller experiencial ‘Tu ets el teu instrument’

Mans I Batuta Seleccionada

L’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) organitza a l’ESMUC el curs ‘Tu ets el teu instrument’, impartit per Margarida Olivé Masdeu. Aquest taller experiencial de quatre hores de durada tindrà lloc el dissabte 30 de setembre i les inscripcions ja s’han obert a Musicat.

El curs té l’objectiu de descobrir com els principis del Mètode Feldenkrais i l’educació corporal poden ajudar a cultivar una relació encara més sana, plaent i agradable amb el propi cos i l’instrument en la pràctica musical.

  • Dissabte 30 de setembre

  • De 9:30 a 13:30 h

  • Aules 346-347


El taller tracta de connectar amb la facilitat i el plaer de moure’ns amb escolta i atenció, respectant i reconeixent els nostres límits i deixant-nos sorprendre per la intel·ligència orgànica del nostre cos. Quan despertem aquesta sensibilitat i la cultivem, la nostra pràctica musical es torna més conscient, cuidada i eficient, amb la qual cosa podem evitar lesions innecessàries i adquirir hàbits més saludables a l’hora de tocar. 

Educació somàtica

El mètode Feldenkrais® d’educació somàtica està dissenyada específicament per a músics i docents de diferents especialitats instrumentals. A través de seqüències de moviment pensades per a millorar l’ús que fem del nostre cos i de la nostra ment i d’altres dinàmiques sensorials i creatives, s’aniran integrant de forma experiencial els principis que ens ajuden a cultivar una pràctica sana, eficient i agradable – tant per a nosaltres com per a l’alumnat. Aquest mètode d’aprenentatge somàtic es presenta emmarcat dins d’una aproximació integrativa, ja que en ella contemplem les diferents dimensions de la persona i ens basem en investigacions actuals sobre el cervell i el cos humà.

El taller té un preu 30 € per a socis i alumnat de l’ESMUC i Jam Session, i 55 € per als nous socis.

Més informació

Inscripció (data límit per inscriure’s el 28 de setembre)
Margarida Olivé


Accés per inscripció prèvia i pagament.

Vídeo Feldenkrais Moments.