Publicat el 24 de maig de 2023

Comparteix a:

‘Talents Jazz’ a La Pedrera amb ADN de l’ESMUC

Talents Jazz A La Pedrera

Els graduats solistes i formacions d’alumni que han sortit de l’ESMUC, com ara, Arnau Torné, Tarquim, Little Phat Band, Isaac Romagosa, Vicente Marin i David Gimeno participen en el Talents Jazz a La Pedrera, cicle de concerts que tindran lloc a la terrassa d’aquest emblemàtic edifici del 8 de juny al 18 d’agost, a les 20 hores.

Talents Jazz a La Pedrera és l’aposta de la Fundació Catalunya La Pedrera pel talent musical d’aquesta especialitat musical. En aquesta edició, la Fundació ha decidit col·laborar estretament amb l’ecosistema cultural de la ciutat i amb institucions educatives de prestigi com el Conservatori del Liceu, el Taller de Músics, i l’ESMUC. El resultat és un cicle de concerts de jazz i música moderna al terrat de La Pedrera que dona veu al talent de la ciutat.

Les entrades es poden adquirir aquí.

  • Del dijous 8 de juny al divendres 18 d’agost.

  • De 20:00 hores a 22:15 hores.

  • La Pedrera Pg. de Gràcia, 92, Casa Milà.


ADN ESMUC

Els estudis de Jazz a l’ESMUC, que es fan a través del grau en ensenyaments artístics superiors de música i els màsters, tenen l’objectiu de desenvolupar un perfil artístic individual en interpretació o composició de jazz i música moderna, amb un màxim nivell d’excel·lència. Els professionals amb l’ADN de l’ESMUC mostren el seu talent, sigui com a solistes o formant part de projectes diversos, que moltes vegades, exploren nous límits i experiències musicals.

Joan Sanmartí, cap del departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i Arrel explica que “la dimensió i característica de la nostra entitat fa que puguem gaudir any rere any de la selecció dels millors talents musicals que es poden conrear en el nostre entorn”. I afegeix que un dels objectius de l’ESMUC és poder “acompanyar i ajudar a projectar les carreres dels joves artistes, tants estudiants en actiu com alumnes graduats. Aquesta tasca de projecció es realitza en molts diferents nivells. Enguany tenim el plaer d’encetar la col·laboració amb la Fundació Catalunya La Pedrera per fer aquest cicle de concerts a l’incomparable marc de l’històric edifici”.


Més informació:

Fundació Catalunya La Pedrera

Talents Jazz a La Pedrera

Entrades

Accés amb entrada de pagament.

Talents Jazz a La Pedrera.