Formació

Després de començar els seus estudis musicals amb el seu pare i Ricardo Pitarch, es forma a València, Barcelona, Berlin, Toulouse i Roma, aconseguint fins a cinc Premis Extraordinaris en diferents especialitats.

D’entre els seus mestres es troben Óscar Candendo, Wolfgang Seifen, Michel Bouvard i Montserrat Torrent, qui va suposar un gran suport durant la seva formació. Igualment ha rebut classes magistrals, entre d’altres, d’Olivier Latry i Ton Koopman.

Concerts

És l’organista titular de la Basílica de la Sagrada Família. Ha actuat als principals escenaris d’Europa, així com a l’Amèrica llatina i Àsia, amb una excel·lent acollida del públic i la crítica.

Els darrers anys, la seva activitat concertística ha estat incessant, actuant a més de vint països i a escenaris com l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, Palau de la Música Catalana, Konzerthaus de Berlin, Gewandhaus de Leipzig, Elbphilharmonie d’Hamburg, les catedrals de Colònia i Westminster (Londres), St. Sulpice de Paris, i el teatre Mariinsky i la Philharmonia de Sant Petersburg, entre d’altres.

Enregistraments

Ha col·laborat amb Philippe Jaroussky, amb qui va enregistrar el CD “Sacred Cantatas” (Erato, 2016). Aquest disc va ser nominat a un Premi Grammy el 2018.