Joan Motera

Departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i d'Arrel

jmotera@esmuc.cat

Joan Motera

Acompanyant

Formació

Titulat a l'ESMUC en la modalitat d'interpretació contrabaix de Jazz.

Format per gran quantitat de professors i companys músics, entre els quals destaquen Horacio Fumero, Mario Rossy, Lluís Vidal, Lluís Verges, Andrew Ackerman, Eladio Reinon,

Joan Monné, Francesc Capella, Uli Glazman, entre molts d'altres.

 

Concerts

En actiu des de l'any 1999, ha participat en gran nombre de festivals nacionals i internacionals acompanyant a diferents artistes i formacions, així com en la gran majoria de sales de concerts en el àmbit nacional.

Trajectòria

Ha estat integrant de gran quantitat de formacions estables. Com per exemple Renaissance Jazz Quintet amb Ramon Quadrada, Ismael Dueñas trio, Xavi Lloses i la quadratura del cercle, Girona jazz Project, The Django Orchestra entre d'altres.

Com a músic "free-lance" a col·laborat amb gran nombre d'artistes nacionals i internacionals, com per exemple Jorge Rossy, Perico Sambeat, Eladio Reinon, Joan Monnè,

Ignasi Terraza, Ronald Baker, Charmin Michelle, Teodross Avery, Michèle Hendricks, Noé Reinhardt o Grant Stewart entre molts d'altres.

Fora del jazz ha acompanyat a artistes com Josep Thió, Marina Rossell, Esther Condal o Bikimel.

També ha treballat amb la companyia de teatre Dagoll dagom i amb el director i escenògraf Lluís Danés

Docència

És Acompanyant al trio de Jazz de l'ESMUC des de l'any 2014 i professor de contrabaix i combo a l’EMMCA de l’Hospitalet des de l'any 2018.

Ha impartit docència a les escoles municipals de Banyoles, Besalú i Cabrils.