Joan Díaz

Departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i d'Arrel

jdiaz1@esmuc.cat

Combo jazz
Piano Jazz

Joan Diaz

Formació

Piano jazz. Autodidacta.

Concerts

Ha tocat amb músics com Jorge Rossi, Bob Sands, Perico Sambeat, Niño Josele, Mike Mossman, Chris Higgins, Paolo Fressu en Festivals de Jazz. Ha acompanyat cantats com Silvia Pérez, Judit Nedermann, Andrea Motis o Gemma Humet. Ha estat pianista de múltiples big bands. Entre elles la de Terrassa, col.laborant amb músics de la talla de Robin Eubanks o Randy Brecker. També va ser el pianista de la Big band del Festival Jazzaldia en el seu 40 aniversari dirigida per Bob Sands, al costat de primers espases d'àmbit estatal.

La seva activitat performativa l'ha portat a escenaris de diferents paisos - bé amb projectes propis o com a side-man- a Europa, Àfrica i América.

En l'ambit no jazzístic ha fet gires amb Skatalà i Marc Parrot.

Enregistraments

Ha gravat més de 60 discos ja com a líder o side-man. Com a lider son destacables Mostrebú, We sing Bill Evans Introducing Silvia Perez (premi Enderrock de la crítica), Benestar, (amb la co.laboració de Perico Sambeat), Coses que es diuen però que no es fan, ( amb The New Catalan Ensemble i Andrea Motis)., Live at Kursaal ( amb el niño Josele).

Ha treballat com a compositor de bandes sonores per a cinema i TV. Homenots (Sergi Schaaf), Hotel Room, Krampack, B.S.O, En la ciudad (Cesc Gay), documentals i publicitat.

Docència

Ha estat professor de piano jazz, combos, educació auditiva al Taller de Músics. De piano, combos i harmonia a Musikene i de piano, combos, improvisació i composició a l'ESMUC.

Enllaços

www.joandiaz.com