Divulgadora, investigadora, creadora i activista cultural, combina la docència amb una varietat d’activitats científiques, artístiques i pedagògiques en col·laboració amb comunitats, institucions, universitats, museus, festivals i mitjans de comunicació locals i internacionals.

Formació

Doctora en Història i Anàlisi de les Cultures Musicals (Universitat La Sapienza, Roma 2008), llicenciada cum laude en Conservació del Patrimoni Cultural (Universitat Ca' Foscari, Venècia 2003), s'especialitza en patrimoni immaterial, recerca de camp, músiques africanes i del món islàmic i sound studies.

Recerca

Les seves línies de recerca abasten l'etnomusicologia, els sound and sensory studies i l'art sonor. A l'àmbit etnomusicològic s'especialitza en músiques d'Etiòpia (etnografia i anàlisi musical, repertoris de dones i nens a les comunitats islàmiques, poesia cantada, músiques litúrgiques cristianes , músiques de la diàspora i pop); també investiga la música gnawa i s'interessa d'altres tradicions, estils, pràctiques i cultures musicals. A l'àmbit dels sound studies s'especialitza en fonografía i acustemologia, dedicant-se en particular a les cartografies sonores, l'educació a l'escolta i la participació pública en l'espai sonor urbà de Barcelona; promou projectes i enfocaments transdisciplinaris, creatius i participatius arreu del soundscape i estudia en particular el territori sonor de la Barceloneta, també en perspectiva de gènere.