Formació

«Prix de Perfectionnement»al «Conservatoire National de Région» de Toulouse, on va estudiar amb Jan Willem Jansen; amplia coneixements amb Davitt Moroney, Rinaldo Alessandrini i Jesper B. Christensen.

Concerts

Membre durant l’any 1992 de la ECBO (European Community Baroque Orchestra) amb la qual va realitzar gires per Espanya, Itàlia, Anglaterra, Escòcia, Portugal, Finlàndia i Brasil.

Activitats amb grups recents d’interpretació històrica:
“El Concierto Español”,“La Real Cámara” Concerts a Madrid (Auditorio Nacional), Suïssa(Montreux), Barcelona (Festival de Música antiga), Tenerife, Bèlgica (Festival de Brugge),Praga, Mèxic, Eslovàquia.

Enregistraments

Enregistraments més recents:Antonio Caldara:Il Piú Bel Nome.Glossa . José de Nebra: Ifigenia en tracia, Glossa“Al Ayre Español” (Premi nacional de música 2005) Concerts a Bèlgica (Brusel.les), Zaragoza (Auditorio), Madrid (Teatro Real) i Òpera a Bilbao.

Ha enregistrat dos CDs , el primer amb la soprano Maria Bayo i el segon l’Òpera Amadigi de G.F. Haendel.
“Los Músicos del Buen Retiro” Concerts a Madrid (Cicle cantates de Bach), Aranjuez, Santander, La Granja…

Enregistrament de la primera òpera en castellà (Las amazonas de Facco).

També destaca el CD del Glòria i el Magnificat de Vivaldi, amb el “Concerto Italiano”, dirigit per Rinaldo Alessandrini. (Segell Op.111), i el CD amb el Trio “Unda Maris” dedicat a la música de Antonio de Cabezón, especialment valorat per la crítica, i el CD de Música de F. Corselli amb “El Concierto Español” per a Glossa (premi del jurat Cd Compact) .

Docència

A més de ser professor a l’ESMUC, és professor de clavicèmbal al Conservatori Municipal de Barcelona.

Instructor de meditació i facilitador de tantra, format a la Índia.