Ángel Serrano

Departament de Música Clàssica i Contemporània

aserrano@esmuc.cat

Cambra
Trompeta
Conjunt de metalls

Serrano Angel

Formació

Nascut a Bunyol (València), comença els seus estudis musicals a la Societat Musical "La Artística de Bunyol" i al conservatori "Sant Rafael" de la mateixa localitat, amb el professor Salvador Albert Tarragó. Més tard es trasllada al conservatori "Mestre Vert" de Carcaixent, amb el professor Salvador Albert Palop, posteriorment al conservatori "José Iturbi" de València amb Vicente López i acaba els seus estudis musicals al conservatori superior "Joaquín Rodrigo" de València amb el catedràtic D. Leopoldo Vidal Estrems.

Completa la seva formació al "Sweelink Conservatorium" d'Amsterdam amb els professors Willem van der Vliet i Peter Masseurs i obtenint el certificat de "especialista d'orquestra".

Trajectòria

És Assistent de Solista de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i convidat freqüentment per la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, la Jove Orquestra del País Basc, la Jove Orquestra de la regió de Múrcia i el Conservatori d'Utrecht (Holanda).

Va estrenar a Espanya Behac Munroh, concert per a Trompeta i Trombó de Christian Lindberg sota la direcció del mateix compositor i va obtenir el premi Euterpe 2005, per la gravació del Concert per a Trompeta núm.1 del compositor valencià Andrés Valero Castells, per a Worldwind Music.

Docència

És professor a l'Escola Superior de Música de Catalunya i professor de Repertori Orquestral de trompeta al Centre d'Estudis Superiors del País Basc, Musikene. També ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament per tota la geografia espanyola.