Publicat el 3 d'abril de 2023

Comparteix a:

Professionals del CCUC visiten la Biblioteca-CRAI

Des de l’Àrea d’Informació i Documentació del CSUC s’està organitzant durant aquests mesos la primavera de visites, que consisteix en la visita de diferents biblioteques d’institucions col·laboradores del CCUC per part dels mateixos professionals dels altres centres.

El passat dimecres 29 de març va ser el torn de l’espai de Documentació i Recerca del Museu de la Música i de la Biblioteca-CRAI de l’Escola Superior de Música (ESMUC), on hi van participar 13 participants de diferents centres de biblioteques del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

El primer torn de visites va ser a càrrec del Museu de la Música, on van mostrar el seu fons  especialitzat en l’organologia i diversos enregistraments en diferents suports. Posteriorment, es va fer la visita a la Biblioteca-CRAI de l’ESMUC, consistent en una visita a les instal·lacions de l’ESMUC i després de la biblioteca. La presentació va ser a càrrec de la Laia Castellvell i la Roser Marfany, bibliotecàries del centre. Es va poder ensenyar el fons bibliogràfic que conté la biblioteca, majoritàriament format per partitures, però també llibres, revistes especialitzades, CDs i enregistraments, tant sonors com audiovisuals, en diferents formats.

A continuació es mostren algunes fotografies fetes durant la visita als centres: