Publicat el 21 de juny de 2022

Comparteix a:

Presentació del nou disc en 3D de Frames Percussion a l’ESMUC

Sala Orquestra Esmuc
Presentació del disc The so-called laws of nature de Frames Percussion

Divendres 8 de juliol, 18 h, 19h, 20 h. Sala d’Orquestra de l’ESMUC.

El grup Frames Percussion presenta el seu disc en 3D a l’equipament sonor circular de l’ESMUC

FRAMES Percussion i el segell Neu Records presenten The so-called laws of nature, el primer treball discogràfic de la formació. Es tracta d’un enregistrament de la peça homònima del compositor nord-americà David Lang per a quartet de percussió, realitzat l’any 2015 a la Sala Mozart de l’Auditori de Zaragoza. La presentació tindrà lloc el divendres 8 de juliol a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC on el públic podrà escoltar el disc en so 3D gràcies a l’equipament sonor circular que disposa aquest espai. Accés gratuït amb reserva prèvia.

20151018 Frames Percussions Banyoles 0080 3
FRAMES Percussion (Cedida)

La presentació consistirà en sessions d’escolta de l’enregistrament en format 9.1 (3D) gràcies al nou sistema de so de l’ESMUC. Una experiència immersiva única que permetrà als assistents prendre consciència de com la percepció de l’espai acústic influeix en la percepció del timbre dels instruments. 
 
L’extrema dificultat de l’obra, així com la innovadora aproximació tècnica de l’enregistrament (dut a terme en format de so 3D), ha comportat una complexa postproducció que per fi veurà la llum.
 
Per tal de garantir una escolta òptima a tots els assistents, aquestes sessions es faran en un format reduït de 10 persones a la Sala d’Orquestra. Les sessions aniran acompanyades d’una introducció a càrrec de Santi Barguñó, graduat de l’ESMUC i director artístic de Neu Records, i dels membres de FRAMES Percussion.
 
 
 
Més informació:
Frames Percussion
www.neurecords.com

Accés lliure amb reserva prèvia