Publicat el 30 de juny de 2023

Comparteix a:

Nova edició del Curs internacional de Lied de Wolfram Rieger

Curs De Lied 2023 1 1

Un any més, l’Associació Franz Schubert i l’Escola Superior de Música de Catalunya presenten una nova edició del Curs Internacional d’Interpretació de Lied amb el pianista i professor de la Hochschule für Musik “Hanns Eisler”, de Berlín, Wolfram Rieger. En aquesta ocasió, el curs per a duos de cant i piano tindrà lloc del 6 al 10 de desembre de 2023 a l’ESMUC. La inscripció ja és oberta, i el termini conclou el 23 d’octubre. El curs compta amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell.

  • Del 6 al 10 de desembre de 2023

  • Horari orientatiu: 10:00 h – 13:00 h | 14:30 h – 17:30 h | 18:30 h – 21:00 h.

  • ESMUC. El concert final tindrà lloc el dia 10 de desmbre, a les 17.30 h, a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC. Accés lliure.


Curs De Lied Wolfram Rieger Cat

Aquesta serà la 27a edició del curs que organitza l’Associació Franz Schubert de Barcelona. El programa inclou quatre classes de 30 minuts per cada duo i un repertori que combinarà tres lieder de Schubert, tres de Wolf i 4 lieder de lliure. Les persones interessades a assistir al curs complet com a oient poden fer-ho amb un preu de 50 €, mentre que l’alumnat de l’ESMUC podrà fer-ho gratuïtament.

El concert final del curs, amb l’alumnat inscrit tindrà lloc el 10 de desembre, a les 17.30 h, a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC. Les classes es faran del 6 al 9 de desembre en els horaris següents: 10:00 h – 13:00 h; 14:30 h – 17:30 h; 18:30 h – 21:00 h.

El concert final del grup tindrà lloc el 10 de desembre, a les 17.30 h a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC. L’accés és lliure.

Wolfram Rieger

Pianista clàssic alemany, conegut internacionalment com a acompanyant de cantants i en formacions de cambra, va rebre les primeres lliçons de piano dels seus pares i més tard de Konrad Pfeiffer, a Regensburg. Va continuar els seus estudis a la Musikhochschule München i, després de graduar-se amb honors el 1987, va participar en les classes magistrals d’Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau.

El 1987, Rieger va començar a ensenyar a la Musikhochschule München. Més endavant va acompanyar la classe de Lieder a la Hochschule für Musik “Hanns Eisler” de Berlín, on, des de 1998, també imparteix les seves pròpies classes de Lied.
Com a acompanyant de recitals de Lieder i de música de cambra, el podem trobar als escenaris més importants d’Europa, Amèrica del Nord i Àsia. És ben conegut com el pianista habitual de Fassbaender, Fischer-Dieskau, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Olaf Bär, Peter Schreier, Matthias Goerne, Christoph Prégardien i com a membre del Cherubini Quartet, el Quartet Petersen i el Quartet Vogler.

El 1997 va rebre la medalla d’honor de la Fundació Franz Schubert de Barcelona.

Wolfram Rieger.

Més informació:

La data límit de preinscripció és el 23 d’octubre.


Tarda de Lied | Dimarts Toca | ESMUC.

Col·laborador principal:

Fundacio Banc Sabadell Esmuc 1
Amb l’ajut de:
Inaem Web
Logo Ajuntament De Bcn
Organitza:
Associació Franz Schubert
Logo Esmuc Negre 1