Publicat el 17 de gener de 2022

Comparteix a:

L’ESMUC participa en la nit dels pianistes

Manel Camp Foto Robert Santamaria

El divendres 4 de febrer tindrà lloc un concert amb motiu de la celebració del 75è aniversari del pianista i compositor Manel Camp, qui va ser el primer cap del Departament de Jazz i Música Moderna de l’ESMUC entre els anys 2001 i 2014.

És per aquest motiu que l’ESMUC s’ha afegit a una de les produccions més especials que configuren el projecte De Minorisa a Carst. 75è aniversari. Es tracta de La nit dels pianistes, on, a part del mateix Manel Camp, participaran altres instrumentistes que, en algun moment de la seva carrera o trajectòria, han tingut alguna relació artística amb el músic bagenc.

La nit dels pianistes

Divendres 4 de febrer, a les 21:00
L’Auditori – Sala 2, Oriol Martorell

El llistat de pianistes és espectacular: Albert Bover, Francesc Capella, Elisenda Duocastella, Agustí Fernández, Josep Mas «Kiflus», Joan Monné, Ludovica Mosca, Elisabet Raspall, Toni Olaf Sabater, Eduardo Tancredi, Ignasi Terraza i Lluís Vidal.

Amb ells, tres grans pianos de cua a l’escenari dibuixaran un programa calidoscòpic format per interpretacions a solo, duos i trio de diferents obres de Camp, entre elles conegudes pàgines com ara Poesia secreta o La meva petita terra.