Publicat el 5 d'octubre de 2021

Comparteix a:

L’ESMUC participa a la 10a edició del Mixtur

Mixtur

Dijous 30 de setembre comença el Festival Mixtur, una convocatòria que fomenta la nova creació sonora i acosta al públic les tendències artístiques més actuals. L’ESMUC, com ja és habitual, no podia faltar en aquesta edició.  

Entre les activitats produïdes per l’ESMUC o que compten amb una participació més activa per part de la nostra escola, destaquen dos concerts:

ULYSSES Ensemble

2 d’octubre a les 20:00 h, a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Aquesta edició, els joves músics de l’Ulysses Ensemble, entre els quals hi ha estudiants de l’ESMUC, tindran l’oportunitat de treballar la música de Beat Furrer dirigits per ell mateix, així com altres peces del repertori contemporani.

Orquestra ESMUC & Ernest Martínez Izquierdo

10 d’octubre a les 19:00 h, a L’Auditori

El repertori inclourà des d’un clàssic contemporani com Ligeti fins a composicions d’estudiants del Taller de Composició Mixtur.

El Mixtur inclou també activitats pedagògiques per descobrir les noves estètiques als creadors que no han tingut ocasió d’apropar-s’hi. Una d’elles és el taller Instant Composing amb Carola Bauckholt, que tindrà lloc a l’ESMUC el 9 d’octubre a les 15:00 h. En aquest taller, artistes de diferents disciplines desenvoluparan, interpretaran i aprofundiran en peces breus en espais no convencionals i exploraran conceptes musicals i teatrals a través dels seus instruments o altres elements quotidians.

Però el Mixtur és també ple de noms ben coneguts entre la gent ESMUC, com el compositor Josep Río-Pareja, el clarinetista Joan Enric Lluna, o el Kebyart Ensemble, una de les agrupacions més prometedores de l’escena musical actual, nascuda a les nostres aules. Noms, tots ells, que demostren la presència i el compromís de l’Escola amb l’art sonor del nostre temps. 

Consulta tota la programació del Festival Mixtur