Publicat el 1 de febrer de 2022

Comparteix a:

Festival Emergents Barcelona: Toni Mora

Toni Mora

El graduat i pianista Toni Mora, amb la seva formació, protagonitza un concert, emmarcat en el Festival Emergents Barcelona, que compta amb la col·laboració de l’ESMUC.

Festival Emergents Barcelona: Toni Mora

Dijous 10 de febrer, 21 h
Sala 3 Tete Montoliu de l’Auditori

Programa i intèrprets
Programa

Big Babo

Intèrprets

Carles Medina, saxo
Enric Fuster, bateria
Joan Garcias, contrabaix
Toni Mora, piano

Projecte Big Babo i Toni Mora

El projecte Big Babo, iniciat per Toni Mora, s’inicia amb quatre joves músics mallorquins que es van traslladar a Barcelona per cursar els seus estudis musicals. En un procés de creació conjunta, la formació ha dissenyat un repertori de peces originals amb les influències dels seus membres: jazz, música tradicional i cançons que els han marcat.

Toni Mora
Toni Mora (1980) va néixer a Madrid on va començar els seus estudis musicals als 10 anys aprenent guitarra clàssica al Conservatori Reina Sofia de Madrid. L’any 2004 rep una beca per estudiar al Conservatori de Rotterdam (CODARTS), on va cursar el grau en interpretació i ensenyament de guitarra jazz, obtenint una nota de 9,5. Ha participat en classes magistrals d’importants músics de l’escena del jazz internacional com ara Kurt Rosenwinkel, John Scofield, Richard Bona, Mike Stern, Jonathan Kreisberg, i Jeff Ballard, entre altres.