Publicat el 18 de juliol de 2022

Comparteix a:

Estudiants de l’ESMUC en el Festival d’Arpa d’Occitània

Arpa Imatge De Fshh En Pixabay 1 1
Classes magistrals i concerts. Festival d’Arpa d’Occitània.

Dissabte, 17 de setembre. Gignac (França).

Els estudiants i la seva professora intervindran en una classe magistral i participaran en diferents concerts.

El 17 de setembre, tres estudiants d’arpa de l’ESMUC participaran en el Festival d’Arpa d’Occitània (França), juntament amb la professora Magdalena Barrera Oro. Els estudiants són César Aparicio, Amets Sorazu i Xavier Cuevas i també participaran en diferents activitats que es desenvoluparan al festival.

Els tres estudiants participaran en una classe magistral de la professora Magdalena Barrera i al llarg del dia oferiran diferents concerts dins del festival a l’església de Notre Dame de Gignat i Domaine de Rieussec. Prestigiosos arpistes com Chantal Mathieu, Alexandre Boldachev i Mara Dieniello, entre altres, participaran en aquesta edició, juntament amb professorat dels conservatoris de Montpellier i de Beziers.
El festival està organitzat per l’Associació Clave de Sol i les diferents activitats tindran lloc a la Regió d’Occitania, a ciutats com ara Beziers, Montpellier i Saint Guilhem.

Cesar Aparicio 1 1
César Aparicio Crespo

César Aparicio Crespo (Barcelona, 2001) comença els seus estudis musicals amb tres anys a l’escola de música Tritó, inicialment amb Josep Maria Ribelles i més tard amb Lina Serracarabasa com a professors d’arpa. El 2019 accedeix a l’ESMUC, on estudia amb Magdalena Barrera i col·labora amb diversos projectes orquestrals interns. Durant aquest període també col·labora amb diverses orquestres joves i professionals com l’OBC, la Banda Municipal de Barcelona, la Jonc o l’OJSG, entre d’altres, sota directors del nivell de Kasushi Ono, Salvador Brotons, Ernest Martinez Izquierdo o Josep Caballé. També ha participat en certàmens i concursos nacionals, guanyant dos primers premis (2017, 2018) al concurs ArpaPlus i ha guanyat una beca Anna Riera a l’excel·lència per al curs vinent 2022-2023.

Programa Festival Arpa Occitania 1
Programa Festival Arpa Occitània.