Publicat el 20 d'octubre de 2022

Comparteix a:

Classes magistrals de piano amb Bart van de Roer

Bart Van De Roer Storioni Festival

Bart van de Roer, Storioni Festival.

ERASMUS+: Classe magistral de Bart van de Roer.

Dimecres i dijous, 9 i 10 de novembre de 2022. 10 h. Sala d’Orquestra. Accés estudiants ESMUC.

Bart van de Roer impartirà classes magistrals de piano i música de cambra dins una col·laboració amb la Codarts University de Rotterdam

Dins del programa Erasmus+, l’ESMUC rep la visita del pianista holandès Bart van de Roer per impartir diferents classes magistrals de piano i música de cambra el 9 i 10 de novembre a la Sala d’Orquestra. L’activitat també comptarà amb la participació del professor de piano, Adolf Pla. Aquestes classes s’emmarquen en un intercanvi pedagògic d’interpretació entre la Codarts University, de Rotterdam, i l’Escola Superior de Músic de Catalunya. Les classes estan adreçades a estudiants de l’ESMUC.

Cora Burggraaf & Bart van de Roer (Monteverdi).
Bart van de Roer

Músic polifacètic, Bart van de Roer (1972) segueix una activa carrera d’intèrpret, tant com a solista com a intèrpret de música de cambra i dedica una part habitual de la seva agenda a la docència.
Fa vint-i-cinc anys, juntament amb Marc i Wouter Vossen, va fundar el Storioni Trio. Des del principi, l’èxit del trio va ser immediat. El Trio va actuar a la majoria de sales de concerts importants, com ara el Carnegie Hall, el Wigmore Hall i l’Amsterdam Concertgebouw. El Trio Storioni va gravar diferents CDs que van donar com a resultat els enregistraments dels piano trios de Beethoven, Schubert i Brahms.

El 2008 el Storioni Trio va fundar el Storioni Festival, un festival internacional de música de cambra anual a Eindhoven i els seus voltants, els membres del Trio són els seus directors artístics.
Bart van de Roer va tenir les seves primeres lliçons de piano amb nou anys. El 1997 es va graduar al Sweelinck Conservatorium Amsterdam, on va estudiar amb Jan Wijn. Com a estudiant va participar en diverses classes magistrals, sobretot dirigides per György Sebok, i més tard va rebre classes de músics com Menahem Pressler, Peter Frankl i Eugen Indjic.

Bart van de Roer ha estat premiat en diversos concursos, com ara el Princess Christina, el Concurs Steinway i el Concurs Internacional de Música Tromp a Eindhoven, Països Baixos. El novembre de 1997 va fer un aclamat debut en recital al Concertgebouw d’Amsterdam. Els i les intèrprets acompanyants van ser Gidon Kremer, Vadim Repin, Natalia Gutman, Torleif Thedeen, i Jorg Widmann. Com a solista i en triples concerts ha actuat amb diverses orquestres com ara la Munich Chamber Orchestra, Wurtembergisches Kammerorchester Heilbronn, The Philharmony Antwerp, RTE Orchestra Dublin, Irish Chamber Orchestra, Musikcollegium Winterthur, HongKong Philharmonic Orchestra.

Actualment, és professor de piano i música de cambra al Codarts Conservatoire Rotterdam (Països Baixos).

Thumbnail Foto Bart 2 1
Bart van de Roer.
Més informació:

Bart Van de Roer Storioni Trio

Classes magistrals per als estudiants de l’ESMUC.


Aquesta activitat forma part del programa Eramus+.
Logotip Erasmus 1 1