Publicat el 15 de setembre de 2023

Comparteix a:

El Festival Mixtur 2023 inunda l’ESMUC d’activitats, del 5 al 15 d’octubre

Mixtur 2022 A Lesmuc 1 1

Festival Mixtur a l’ESMUC (2022) Arxiu.

Del 5 al 15 d’octubre, tindrà lloc a Barcelona la 12a edició del Festival MIXTUR, i l’Escola Superior de Música de Catalunya, a més de col·laborar amb l’organització, esdevindrà seu de diferents concerts, conferències i activitats pedagògiques com ara classes magistrals i trobades. Durant aquests dies l’escola acollirà la presència de Carin LevineElena Mendoza, Katarina Gryvul, Hèctor Parra i Lucas Fagin, entre molts altres. L’alumnat i el professorat de l’ESMUC té accés gratuït a totes les conferències i concerts a l’ESMUC, presentant el carnet d’estudiant, fins a completar l’aforament.

  • Del 5 al 15 d’octubre

  • Diferents horaris. Consulteu el programa

  • ESMUC i altres espais de Barcelona


L’ESMUC també protagonitzarà el concert commemoratiu del centenari del naixement del compositor György Ligeti, a càrrec d’alumnat de l’Escola. La formació interpretarà diverses obres per a instruments solistes i per a conjunt de cambra. El concert tindrà lloc l’11 d’octubre, a les 19 h, a la Sala 4 Alícia de Larrocha. L’accés és lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Els músics i músiques participants en aquest concert són: Vlad Stanculeasa, Dario Tamayo, Marina Vilches, Helena Tajadura, Lluis Arratia, Marcel Castella i Fernando Sánchez, Marina Vilches, Alejandro López, Amanda Camacho, Nel Cardo, Isaac Oliu, Martí Delgado, Elena Rodríguez, Carmen Pascual, Helena Gilabert, Adela Beiro, Laura Torroba, Claudia Cardenas, Sergio Sancho i Marina Piedrahita.

Impulsar la creació

Aquest any, el festival celebra la seva dotzena edició i com ha fet anteriorment, el certamen inundarà d’activitats diferents espais musicals i culturals de la ciutat al llarg de dues setmanes. La proposta continua fidel a impulsar la creació, la pedagogia, la difusió de la música i l’art sonor actual. A la vegada, Mixtur manté la seva vinculació amb la investigació, amb el so i amb la resta de disciplines artístiques.

Festival Mixtur 2023 a l'ESMUC
Festival Mixtur 2023 a l’ESMUC
Calendari d’activitats Mixtur – ESMUC
Més informació

Consulta la web del Festival Mixtur per disposar de tota la informació sobre les activitats i les seves entrades. L’alumnat i el professorat de l’ESMUC té accés gratuït a totes les conferències i concerts a l’ESMUC, presentant el carnet d’estudiant, fins a completar l’aforament.

Introducing Festival Mixtur 2023.