Publicat el 3 de novembre de 2021

Comparteix a:

Dimarts toca ESMUC: veu, piano i electrònica amb Pia Freund

Aquest 9 de novembre, dins del cicle Dimarts toca ESMUC, podrem gaudir del concert que protagonitzaran la soprano Pia Freund, Adolf Pla (piano) i Josep Maria Comajuncosas (electrònica).

El concert, que se celebrarà a les 18:15 hores a la Sala 4, tindrà un programa molt divers, amb tres obres de Jean Sibelius per a piano i veu, els Charmes per a piano, junt amb altres obres de Frederic Mompou, i el Rider per Lonh de Kaija Saariaho per a veu i electrònica.

Pia Freund 1x1
Pia Freund

Soprano reconeguda arreu del món, ha treballat amb grans directors i orquestres, en nombrosos muntatges operístics. El seu repertori va des del barroc fins al contemporani, però és particularment coneguda per les seves interpretacions de la música vocal de Kaija Saariaho.

Adolf Pla
Adolf Pla

Professor de piano i cap del Departament de Clàssica i Contemporània de l’ESMUC, és pianista, director d’orquestra i ha col·laborat i publicat en diversos mitjans, com Sony Classical, Radio Catalunya Música i Revista Cultural de la AECID, entre d’altres.

Josep Maria Comajuncosas
Josep M. Comajuncosas

Pianista, director, compositor i enginyer d’Informàtica de sistemes. Actualment és professor al Departament de Sonologia de l’ESMUC i docent i directiu al Conservatori d’Igualada.

Consulta la programació del cicle Dimarts toca ESMUC