Publicat el 24 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Dimarts toca ESMUC: música i moviment

Musica I Moviment

El dia 23 de novembre a les 18:15, se celebrarà a la Sala 4 l’activitat Jam de música i moviment, organitzada per Ester Momblant, professora del departament d’Educació i Mediació Social de l’ESMUC.

Jam de música i moviment és un espai obert d’improvisació i interacció entre música improvisada i moviment espontani. Aquest espai interdisciplinari genera un ambient creatiu on els assistents interactuen i es comuniquen simultàniament a través de totes dues disciplines.

A l’inici de l’activitat es farà un escalfament, dirigit per Ester Momblant, per tal de generar un ambient cohesiu i creatiu entre els participants. Tot seguit es donarà pas a la jam oberta (no guiada), on els participants interactuaran seguint la pròpia creativitat i escolta, generant composicions espontànies a temps real.

Aquesta és una activitat oberta a tothom. Està pensada per acollir participants de diferents col·lectius: ballarins de diferents estils, músics de tots els àmbits, estudiants d’arts escèniques i alumnes tant de grau com de màster de l’ESMUC.

Per participar cal emplenar i enviar el formulari adjunt com a mínim 48 hores abans del concert.

Consulta la programació del cicle Dimarts toca ESMUC