Publicat el 18 de març de 2022

Comparteix a:

Conveni de col·laboració entre l’ESMUC i una universitat turca

Esmuc Turquia 1

L’ESMUC ha signat un conveni amb la Universitat de Música i Belles Arts d’Ankara (Turquia) amb l’objectiu de desenvolupar projectes de col·laboració en recerca, docència i activitats musicals.

Conveni de col·laboració entre l’ESMUC i l’Ankara Music and Fine Arts University (Turquia)

Signat el 16 de març de 2022

El 16 de març, la representació de l’Ankara Music and Fine Arts University, encapçalada pel seu rector Erok Parlak, el secretari general Murat Özdemir i el responsable de relacions internacionals, Enes Biberoglu, s’ha reunit amb la directora general de l’ESMUC, Núria Sempere, el responsable de Recerca, Qualitat i Innovació, Joaquim Rabaseda, i el coordinador de Departaments Instrumentals, David Albet.

El conveni signat preveu la col·laboració de les dues institucions en projectes de recerca i activitats docents i musicals (classes magistrals, conferències i concerts). També s’informarà d’aquelles activitats d’ambdós centres que puguin ser d’interès per a l’alumnat i el professorat.

En l’àmbit de la recerca, s’ha acordat desenvolupar projectes científics comuns i d’assessorament a la investigació musical, així com l’organització de simpòsiums, seminaris i la publicació d’obres científiques conjuntes. El conveni també preveu un programa d’intercanvi i mobilitat internacional pels estudiants del Grau en Ensenyaments Superiors Artístics de Música i dels Màsters de l’ESMUC.