Publicat el 23 de setembre de 2022

Comparteix a:

Classe magistral de cor amb el professor Patrick K. Freer

Patrick K Freer
Classe magistral de Patrick K. Freer.

Divendres 14 d’octubre a les 16:00 h. Sala de Cor.
Accés per a professorat i alumnat de l’ESMUC, alumni, comunitat educativa i professorat d’escoles de música i conservatoris.

Patrick K. Freer, professor de la Georgia State University, impartirà una classe magistral de cant coral a l’ESMUC

Patrick K. Freer és professor de música a la Georgia State University (Atlanta, EE UU), graduat del Westmister Choir College i del Teachers College, Columbia University, i impartirà una classe magistral a l’ESMUC organitzada pel departament d’Educació i Mediació artística. La classe tindrà lloc el divendres 14 d’octubre, a la Sala de Cor (16 h). L’accés és per a professorat i alumnat de l’Escola.

From Bowling Alone to Singing Together | Patrick Freer | TEDxGeorgiaStateU.

Freer imparteix classe durant aquest quadrimestre a la Universitat Autònoma de Madrid i té una àmplia experiència en la docència i la direcció en l’àmbit coral juvenil. El seu treball acadèmic està enfocat en els factors sociològics i pedagògics que tenen influència en els joves durant i després del canvi de veu a l’adolescència.
 
Al llarg de la seva trajectòria Patrick K. Freer ha estat convidat com a director a 36 estats dels Estats Units, a 18 països. També ha estat convidat com a professor a cinc universitats a Espanya (2016), com a conferenciant al Mozarteum a Salzburg, Àustria, i ha estat inclòs al Music Education Hall of Fame en el Westminstger Choir College. Ha estat editor acadèmic del Music Educators Journal i ha escrit múltiples capítols de llibres i més de 120 articles en publicacions especialitzades.
 
Els seus treballs més recents es troben publicats com a articles en el British Journal of Music Education, Bulletin of the Council for Research in Music Education, Research Studies in Music Education, Music Education Research, Journal of Historical Research in Music Education, i Canadian Music Educator. (Federació Catalana d’Entitats Corals)

Fonaments per Working with Young Adolescents and their Changing Voices 


Aquesta sessió destacarà maneres en les quals els professors poden apropar-se al treball amb cantants adolescents joves abans i durant els seus canvis de veu. Es tractarà sobre què necessiten saber els homes, les dones i els cantants transgènere sobre les seves veus canviants . . . i el que el professorat ha de saber, també! S’exploraran tècniques pràctiques i atractives per ajudar els joves cantants adolescents a assolir l’èxit vocal, amb implicacions per a la selecció de literatura. Aquesta sessió basada en la investigació serà adequada tant per al professorat d’aula com per al conjunt coral. La sessió s’iniciarà amb informació adequada per treballar durant un any / semestre o quan es treballa amb estudiants que no tenen entusiasme per cantar. La sessió també inclourà: activitats d’exemple per al primer dia de trobada de joves cantants adolescents, i activitats d’exemple per parlar amb els estudiants sobre les seves veus canviants.

Biografia


Patrick K. Freer és professor de música a la Universitat Estatal de Geòrgia (EUA), on dirigeix el Cor Tenor-Baix, i dirigeix els programes de doctorat en educació musical. El Cor Tenor-Baix de la GSU va ser un cor destacat al XIV Festival Internacional de Corhabana del 2022 (l’Havana, Cuba). El Dr. Freer ha estat professor visitant a la Universität Mozarteum Salzburg (Àustria) i a la Universitat Autònoma de Madrid (Espanya), i ha estat en residència com a director convidat per a l’Orquestra Filharmònica de Bogotà (Colòmbia). Els seus títols són del Westminster Choir College i del Teachers College-Columbia University. El Dr. Freer ha dirigit o presentat com a convidat en 40 estats i 30 països. El Dr. Freer és editor de l’International Journal of Research in Choral Singing i antic editor durant molt de temps del Music Educators Journal. El Dr. Freer va rebre l’Outstanding Senior Faculty Award for Research & Creative Activity (2022) a la GSU. 

Més informació:

Accés per a professorat i alumnat de l’ESMUC, alumni, comunitat educativa i professorat d’escoles de música i conservatoris