Publicat el 21 d'abril de 2023

Comparteix a:

Cicle de Concerts d’estudiants de Màster i Grau al Centre Cívic Fort Pienc

Cicle Esmuc Fort Pienc

El Centre Cívic Fort Pienc, en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya, posa en marxa un cicle de concerts amb la participació d’estudiants dels Màsters d’interpretació i del Grau. Les actuacions tenen lloc a l’auditori de l’equipament municipal i l’accés és lliure amb reserva prèvia. Tots els concerts comencen a les 19 h.

  • 26 i 28 d’abril, 3, 5, 10 i 12 de maig

  • 19:00 h

  • Centre Cívic Fort Pienc


Amb aquest cicle de concerts l’ESMUC col·labora amb el Centre Cívic de barri per mostrar els diferents projectes musicals de l’especialitat de Música Clàssica i Contemporània del seu alumnat. El cicle continua la sèrie de col·laboracions que tradicionalment ha mantingut l’escola amb l’equipament amb l’organització i celebració de diferents activitats musicals, com ara diferents cicles de concerts o les maratons de combos de jazz i música moderna, flamenco i arrel.

Programa de concerts 

Dimecres 26 d’abril.
Rebeca de la Madrid Santos (saxo) i Marina de la Merced Gómez Urtasún (clarinet), amb l’acompanyament al piano de Jordi Torrent.

En aquest concert, en el que gaudirem dels instruments de la família de canya simple, la saxofonista Rebeca De La Madrid i la clarinetista Marina de la Merced Gómez ens descobriran obres i compositors dels segles XX i XXI, on destaquen el virtuosisme i l’ús refinat d’aquests instruments.

5. 26.04 Rebeca De La Madrid 1

Divendres 28 d’abril.
Gabriel Elizalde Aznarez i Pedro Pablo Díaz Carmona (saxos) amb l’acompanyament al piano d’Albert Jiménez.

Sovint, els saxofonistes s’han vist condicionats pel fet que el seu instrument tot just tingui poc més de cent anys d’història i que, per tant, no hi hagi molta música escrita per a saxo. Acompanyeu-nos, doncs, en l’experiència de conèixer com sonen grans obres dels compositors més reconeguts adaptades per a aquest instrument tan versàtil i bell.

9. 28.04 Gabriel Elizalde Arnarez 1

Dimecres 3 de maig.
Antonio Aguilera (trompeta), Jesús de la Rosa (fagot)
amb l’companyament al piano de Jordi Torrent.

Tot i produir el so amb el mateix mètode, amb l’aire, és sorprenent la diferència que pot haver-hi entre els instruments que sentirem en aquest concert. Antonio Aguilera, trompeta, i Jesús de la Rosa, fagot, ens interpretaran obres de grans compositors del romanticisme i post-romanticisme com Weber, Mahler o Rachmaninov, entre altres.

11. 03.05 Antonio Aguilera I Jesus De La Rosa 1

Divendres 5 de maig.
Concert escènic: de Mozart a Sondheim

Lluís Arratia (baríton), Elías Gallego (tenor), Valentina Gómez (soprano), Maria Guirado (soprano), Estela Pallejero (soprano) i Arantza Prats (soprano) i Álvaro Santacana (tenor).

Direcció d’escena: Susana Egea. Pianista acompanyant: Daniela de Marchi.

Cantants de l’ESMUC interpreten escenes d’òperes còmiques i fragments de musicals on el conflicte amorós esdevé l’eix central de les embolicades i divertides trames. Into the WoodsLa flauta màgica, Le nozze de Figaro, Così fan tutte o Don Giovanni són alguns dels títols als quals pertanyen els fragments còmics d’aquest quadre líric.

Cicle Esmuc Fort Pienc

Dimecres 10 de maig.
Sarah Carbonare (fagot),
amb l’acompanyament de Jordi Torrent (piano)

Partint dels indrets barrocs de J. S. Bach farem un recorregut per diferents paisatges musicals i sonors del repertori de fagot, de la mà de Sarah Carbonare,  interpretant obres dels compositors  Hummel, Dutilleux i Hersant.

Fagot 1

Divendres 12 de maig.
Marta Castiñera (flauta)
amb l’acompanyament al piano de Tim Lissimore.

J.S. Bach, Phillipe Gaubert, Rudolf Escher i Carl Nielsen seran els compositors que ens acompanyaran en aquesta vetllada, en la que la flautista Marta Castiñera ens traslladarà a diferents èpoques i indrets a través del repertori de flauta.

19. 12 05 Marta Castinera 1 1


Accés lliure amb reserva prèvia. Reserva d’entrades al 93 232 78 27 i a www.fortpienc.org. Accés preferent per persones amb mobilitat reduïda i persones amb necessitats especials.