Publicat el 28 de setembre de 2023

Comparteix a:

Torna l’ESMUC Jam, cada dimecres a La Llanterna de L’Auditori

Dimecres ESMUC Jam

Aquest curs, la cafeteria La Llanterna de L’Auditori torna a omplir-se setmanalment del ritme de l’ESMUC Jam, un punt de trobada per a tots aquells músics que volen compartir l’espontaneïtat i el plaer de tocar junts. Amb el jazz i la improvisació com a protagonistes, el cicle està coordinat per Irene Reig, saxofonista i professora del Departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i d’Arrel. Les sessions tindran lloc els dimecres, a partir de l’11 d’octubre, a les 19:30 h. L’accés és lliure. 


Les jams proposen la interacció entre els intèrprets participants i el públic, amb l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. A les sessions, hi interactuen des de coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes; així, aquesta iniciativa de l’ESMUC vol teixir complicitats musicals, crear sobre la marxa, i generar un espai on no hi hagi més normes que la intuïció i l’espontaneïtat. 

La dinàmica, doncs, és la mateixa de les darreres edicions. Cada setmana, un grup diferent s’encarrega d’obrir la sessió amb tres o quatre temes i, a partir d’aquest moment, tothom s’hi pot unir o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC a un espai obert a tothom. 

Amb aquesta activitat, l’ESMUC suma la seva proposta de jazz a l’ampli circuit de jam sessions de Barcelona, posant el seu granet de sorra per enriquir el creixent panorama jazzístic de la ciutat. 

Més informació

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Dimecres ESMUC Jam | 2020.