Vladislav Bronevetzky

Departament de Música Clàssica i Contemporània

vbronevetzky@esmuc.cat

Piano
Cambra

Bronevetzki Vladislav

Formació

Nascut a Vladivostok (Rússia), estudia a l’Escola Especial Central de Moscou. Durant els anys d’estudi comença la seva carrera concertística, acompanyat per importants orquestres, en recitals i concerts a les principals ciutats russes, així com en diverses gires per Alemanya. Segueix la seva formació al Conservatori Txaikovski de Moscou, amb la famosa pianista Elisso Virsaladze. Rep la beca Especial Txaikovski al millor estudiant, atorgada pel Conservatori, entre altres guardons (Concurs Internacional Robert Schumann-1985 de Zwickau-Alemanya).

Concerts

Bronevetzky porta a terme una substancial activitat concertística. Ha realitzat diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista amb orquestra, en recitals i com a pianista de cambra, a Rússia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Geòrgia, Bielorrússia, Àustria, Itàlia, Japó, Estats Units, Andorra i Espanya.

Docència

Del 1991 al 1996 desenvolupa la seva tasca pedagògica com a professor de piano al Conservatori Txaikovski de Moscou i en diverses classes magistrals a l’estranger. Actualment és professor de piano a l’Escola Superior de Música de Catalunya.