Laia Magrí

Departament de Música Clàssica i Contemporània

lmagri@esmuc.cat

Repertori instrumental específic, fagot

Magri Laia

FormacióNascuda a Lleida el 1984, inicia els estudis musicals de piano als sis anys i els de fagot als catorze al conservatori de la mateixa ciutat.
Es gradua a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) sota el mestratge de David Tomàs i Giorgio Mandolesi i a la Hochschule für Musik Hanns Eisler de Berlín amb Volker Tessmann.

Paral.lelament als estudis superiors realitza un Praktikum del 2010 al 2013 a la Staatsorchester Braunschweig i el 2013 entra a la Bremer Philharmoniker com a segon fagot i contrafagot fins al 2016; moment en el qual inicia un master de perfeccionament orquestral a la Hochschule für Musik Franz Liszt de Weimar amb Frank Forst, Selim Aykal i Thomas Kollikowski.

Concerts

Ampliant la seva experiència orquestral ha tocat en orquestres de renom mundial com die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, Orquestra de la Radio de Hannover (NDR Radiophilharmonie) i l’Orchestre de Paris, entre altres, treballant sota la batuta de Pavo Järvi, Herbert Blomstedt, Michael Sanderling i Zubin Mehta.

També col.labora amb orquestres com l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra del Palau de les Arts Reina Sofia de València, l’Orquestra de Cadaqués, l’Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), la Orquesta Sinfonica de Euskadi i la Orquesta de Radio Television Espanola (RTVE), entre altres.

Docència

Actualment és professora de contrafagot, repertori intrumental específic i fagot secundari a l’Esmuc, activitat que compagina amb la recent incorporació al Conservatori de Música de Lleida.