Publicat el 7 de novembre de 2023

Comparteix a:

L’ESMUC i Anima presenten Music Futures Barcelona

Music Futures Barcelona 1

L’Escola Superior de Música de Catalunya i Anima presenten Music Futures Barcelona, un esdeveniment, que tindrà lloc el 24 de novembre, que reuneix a empreses i agents del sector de la música a Barcelona amb l’objectiu de discutir el present i el futur de la indústria musical per fomentar la innovació i la creativitat en aquest camp. La jornada comptarà amb la participació de Gigi Johnson experta en transformació digital musical. Inscripcions obertes. La conferència i el workshop seran en anglès amb traducció consecutiva al català.

  • Divendres 24 de novembre.

  • 09:00 hores.

  • Matí: Aula 346-347 | Tarda: Sala d’Orquestra.


Music Futures presenta un workshop intensiu on desenvolupar noves habilitats i estratègies relacionades amb la innovació, la intel·ligència artificial i la creativitat. Durant la jornada es duran a terme debats i dinàmiques, i s’oferiran oportunitats d’aprenentatge per ajudar a desenvolupar noves habilitats i estratègies d’èxit en la indústria musical.

Aquestes jornades, que coorganitza i acull l’ESMUC, són dirigides i dinamitzades per l’experta internacional en transformació digital Gigi Johnson, i a més de les temàtiques tractades són també una bona ocasió per ampliar la xarxa de contactes i interactuar amb professionals interessats en la innovació en el sector.

Amb aquesta proposta, l’ESMUC apropa a les empreses participants una de les expertes més reconegudes en innovació per a indústries culturals de nova creació i contribueix a millorar la comunitat creativa des de l’actuació local.

Gigi Johnson

Nascuda a Los Angeles (EUA, 1962), Johnson és doctora en Educació i Lideratge pel canvi i investigadora en disrupció digital a UCLA. Desenvolupa programes directius sobre construcció col·laborativa de futur. També forma i assessora sobre intel·ligència artificial, innovació, creativitat als EUA i a Europa.
És fundadora de l’Institut d’Innovació Musical d’UCLA, cofundadora d’amplifymusic.org, creadora de Maremel Institut, presidenta del Center for Creative Futures (EUA) i directora de Rethink Next.
Els seus programes directius sobre construcció col·laborativa del futur reuneixen executius i empreses dels EUA, França i Corea del Sud.

Gigi Johnson 1
Gigi Johnson.
Programa

09:00 – 09:30 h           Obertura de portes i benvinguda.
09:30 – 11:30 h           Ponència inicial a càrrec de Gigi Johnson.
11:30 – 12:00 h           Pausa.
12:00 – 17:00 h           Workshop
17:00 – 19:00 h           Mentoring empreses (sessions de 20 minuts)

Més informació

Accés amb inscripció de pagament.


Amb la col·laboració de:

Logos Music Future