Publicat el 31 de gener de 2024

Comparteix a:

Dimarts Toca ESMUC: Quintet Tanguedia

Quintet Tangueida Esmuc 1

Quintet Tanguedia.

El concert de Dimarts Toca ESMUC del 6 de febrer el protagonitza el quintet Tanguedia, que recorrerà les diverses facetes de la música del compositor argentí Astor Piazzolla al llarg de la seva carrera artística. El públic participant podrà gaudir des del tango més curull de passió a les polifonies més frenètiques de les seves fugues, passant per la tendra milonga. La nova proposta de Dimarts Toca ESMUC tindrà lloc a les 18.15 h, a la Sala d’Orquestra de l’Escola. L’accés és lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

  • Dimarts 6 de febrer

  • 18:15 hores

  • Sala d’Orquestra de l’ESMUC. Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.


El quintet protagonista està format per Clàudia Bonet Pla al violí, Núria Carreras Marceló al contrabaix, Marcel Castella Delgado al piano, Jan Rebelles González a l’acordió i Diego Lázaro Coppinger Zamora a la guitarra. Aquesta agrupació sorgeix de la curiositat d’alguns dels integrants del grup per tocar obres d’Astor Piazzolla, que els va impulsar a trobar més participants que compartissin aquesta inquietud i amb qui dur a terme el projecte. Tots quatre asseguren tenir un amor especial per la música de Piazzolla.

El propòsit d’aquest grup és gaudir i difondre les obres d’Astor Piazzolla, i també, “canviar la mentalitat d’aquells que el consideren un compositor de segona”. El grup es va originar com a resultat d’un amor compartit entre els cinc integrants cap al mestre Piazzolla i, una necessitat de rendir homenatge al seu gran talent. El quintet Tanguedia deu el seu nom a una de les obres que interpretaran el dimarts 6 de febrer. El repertori viatja per la música de Piazzolla, de les profundes milongues als tangos més bojos del compositor.

Dimarts Toca ESMUC

El cicle Dimarts Toca ESMUC compta amb la col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió, que s’encarreguen de la difusió i de la coordinació del concert, per fer que els intèrprets tinguin una bona experiència tocant i que el públic gaudeixi de la música en directe.

Programa

Obres d’Astor Piazzolla:
 
Michelangelo 70′
Triunfal
Soledad
Fugata
Invierno Porteño
Contrabajisimo
Tanguedia
Milonga del Angel
La muerte del Angel

Intèrprets

Clàudia Bonet Pla, violí
Núria Carreras Marcelo, contrabaix
Marcel Castella Delgado, piano
Jan Rebelles González, acordió
Diego Lázaro Coppinger Zamora, guitarra

Més informació

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Tanguedia – Quinteto Astor Piazzolla. Centre Cultural Kirchner.