Publicat el 19 de març de 2024

Comparteix a:

Classes magistrals de cant amb Luciana Serra

Ls 1

Luciana Serra.

Divendres 22 de març, la soprano italiana Luciana Serra impartirà unes classes magistrals especialment adreçades a l’alumnat de cant de Grau i Màster de l’Escola, a la Sala d’Orquestra, en dues sessions de matí i tarda.

  • Divendres 22 de març

  • De 10:30 a 13:30h i de 15:00h a 18:00h

  • Sala d’orquestra ESMUC

Luciana Serra
Luciana Serra

Soprano lírica italiana de gran reconeixement internacional nascuda el 6 de juny de 1946 a Gènova. Ha cantat en òperes de compositors com Rossini, Donizetti, Bellini, Mozart i Verdi. La seva agilitat vocal i la seva capacitat per dominar les passes més difícils del repertori de coloratura l’han fet triomfar en algunes de les seves interpretacions més importants com a “Lucia di Lammermoor” de Donizetti amb el paper de Lucia, a la “Rigoletto” de Verdi amb el de Gilda, i a “La flauta màgica” de Mozart amb el de la Reina de la Nit.

A més de les seves interpretacions en l’òpera, Serra també ha participat en recitals i concerts, oferint un repertori que abasta des de l’òpera italiana fins a la música de cambra i les cançons tradicionals. Ha actuat en els principals escenaris operístics com el Metropolitan Opera de Nova York, el Teatro alla Scala de Milà, el Royal Opera House de Londres o la Wiener Staatsoper de Viena. Com a mostra de la seva discografia, trobem enregistraments de Mozart, Offenbach, Rossini i Verdi entre molts altres. Actualment, ofereix classes magistrals a tot el món i també imparteix classes de tècnica vocal a l’Accademia del Teatro alla Scala, a Milà.