Publicat el 8 de novembre de 2023

Comparteix a:

Classe magistral de tuba amb el Dr. Jerome Stover

Jerome Stover

El proper dimarts 28 de novembre, el professor i intèrpret de tuba nord-americà Jerome Stover impartirà una classe magistral per als estudiants de l’ESMUC. Per a inscriure’s com a participant actiu, cal emplenar el formulari adjunt i enviar-lo abans del dia 26 de novembre.

Les inscripcions són obertes també al públic extern, que pot assistir únicament en qualitat d’oient. La inscripció és gratuïta tant per als participants com els assistents externs.

  • Dimarts 28 de novembre

  • De 11:00 a 14:00 i de 14:30 a 16:30

  • Sala 4 (de 11:00 a 14:00) i Sala de cor (de 14:30 a 16:30)
    L’accés a les dues sales es farà a través de l’Escola

Jerome 8
Jerome Stover

Natural de Columbia, Carolina del Sud, és llicenciat en música per les universitats d’Indiana, DePaul, Yale i Boston. Actualment és professor adjunt de tuba a la Sam Houston State University i membre del Gateways Brass Collective.
Stover ha actuat amb les orquestres simfòniques de Chicago, Boston, Houston, Detroit, Oregon, Jacksonville, Alabama, Nou Mèxic, de la radio televisió coreana i la New World. També ha estat tubista principal de l’Orquestra Simfònica d’Honolulu.
Ha actuat a Amèrica del Nord, Europa, Sud-àfrica i Japó. Se’l pot escoltar en enregistraments amb les Simfonies de Chicago i Honolulu, així com amb el DePaul Wind Ensemble.
El Dr. Stover també és el propietari de Professor Mouthpiece, un minorista especialitzat en embocadures i altres accessoris per a tuba i eufoni.

.