Publicat el 15 de novembre de 2023

Comparteix a:

Classe magistral de piccolo amb Paco Varoch

Paco Varoch

El proper divendres 24 de novembre, el flautista Paco Varoch impartirà una classe magistral de piccolo per als estudiants de l’ESMUC.

Per participar com a alumne actiu a la masterclass, cal enviar un correu electrònic al seu organitzador, el professor Daniel Perpiñán: dperpinan@esmuc.cat.

  • Divendres 24 de novembre

  • De 12:30 a 14:00 i de 15:30 a 19:00

  • Aula 110 (de 12:30 a 14:00) i Sala de cor (de 15:30 a 19:00)

Paco Varoch 1x1 1
Paco Varoch

Piccolo de la Mahler Chamber Orquestra des del 2006, es va formar musicalment a Alzira, València, París i l’Haia, i va iniciar la seva experiència orquestral amb l’Orquestra Simfònica de Galícia com a especialista de flautí.
El 2005 va començar a tocar amb l’Orquestra de Paris, la Camerata Berna i els ensembles Les Dissonances i Resonanz d’Hamburg. Amb la Mahler Chamber Orchestra va interpretar com a solista el Concert de Vivaldi al Festival de música de Cartagena, Colòmbia. També va col·laborar regularment amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana-Palau de les Arts sota la direcció de Lorin Maazel i Zubin Mehta i amb l’Orquestra Mozart de l’Acadèmia de Bolonya.
Paral·lelament a la seva activitat com a intprpret, Varoch també ha estat professor convidat al Conservatori Superior de Música del Liceu i al Conservatori Superior “Oscar Esplá” d’Alacant. Ha fet cursos de flautí al Muzik-Centrum de Dortmund i ha estat convidat com a professor per l’Orquestra Jove Simón Bolívar de Veneçuela, la Filharmònica Jove de Colòmbia i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.