Publicat el 24 de febrer de 2022

Comparteix a:

Classe magistral dels alumnes Stephanie Macchi i Eduard Vallmitjana

Orgue Església de Sant Esteve de Granollers

El dijous 24 de febrer va tenir lloc al Conservatori de Granollers una classe magistral a càrrec dels alumnes de composició de l’ESMUC Stephanie Macchi i Eduard Vallmitjana. Aquesta classe magistral, dirigida per als alumnes d’harmonia de l’esmentat centre granollerenc, va agafar com a eix l’estrena, aquest diumenge 13 de març, de les obres Into Slumber d’Stephanie Macchi i Perduto in una Città d’Aria d’Eduard Vallmitjana. En el transcurs d’aquest concert mateix també hi haurà l’estrena d´El violí del paradís. El concert anirà a càrrec de l’organista Vicenç Prunés i el violinista Corrado Bolsi.

Classe magistral amb Stephanie Macchi i Eduard Vallmitjana

Dijous 24 de febrer, 19.30 h
Conservatori Josep M. Ruera de Granollers

Estrena de l’obra Into Slumber d’Stephanie Macchi i Perduto in una Città d’Aria d’Eduard Vallmitjana

Diumenge 13 de març, 17.30 h
Vicenç Prunés, orgue ; Corrado Bolsi, violí
Església de Sant Esteve de Granollers

No serà la darrera vegada en aquest curs que es podrà gaudir d’aquest interessant projecte ja que el proper mes de juny es repetirà l’experiència amb els alumnes de composició Roman Garcia i David Mormeneo amb les obres Ciclo (Román Garcia) i Batiment (David Mormeneo), obres que seran interpretades, el diumenge 26 de juny, en un concert protagonitzat pel Cor Aglenta (dir: Oriol Castanyer) i el mateix organista Vicenç Prunés. Aquest concert, com també el del proper 13 de març, tindran lloc a l’Església de Sant Esteve de Granollers.

Totes aquestes activitats s’apleguen dins el projecte GRANOLL-ORGUE XXI, organitzat per la Fundació Pro Música Sacra de Granollers a més del Conservatori Josep M. Ruera de Granollers i l’ESMUC. Aquest projecte té la intenció de prosseguir la difusió i promoció de la música per a orgue. En aquest cas el projecte pedagògic s’encaixa amb la voluntat de fer créixer el patrimoni per a orgue compost a Catalunya al segle XXI.