Publicat el 10 de juny de 2022

Comparteix a:

Jordi Masó: de vacances amb Les Males Herbes

Segurament l’autor d‘aquest llibre de ficció no és gens desconegut per molts de vosaltres. Jordi Masó Rahola és, a banda d’un dels pianistes més actius del panorama actual i professor de la casa, escriptor.

Ha publicat diversos llibres de narrativa (contes i novel·les) entre els què destaquen Catàleg de monstres (Alpina, 2012), Les mil i una (Témenos, 2016), Polpa (Males Herbes, 2016), Els reptes de Vladimir (Témenos, 2018), La biblioteca fantasma (Males Herbes, 2018), i L’hivern a Corfú (Males Herbes, 2019).

Les històries reunides en aquest volum, parlen de personatges que pateixen una dolenta transformació emocional, portats per l’avorriment, la frustració i altres mals. En un registre entre sarcàstic, satíric i, fins a cert punt, a vegades cru, Jordi Masó fa una descripció de la condició humana

Per aquest llibre s’hi passegen tota mena de monstres inoblidables, males herbes tan estrafolàries com familiars, amb els seus egos grandiloqüents i les seves misèries quotidianes. (Males Herbes)

Ja teniu lectura de cara a l’estiu! Adreceu -vos a l’expositor de novetats, fullegeu l’exemplar i llanceu-vos a la descoberta dels originals relats que ens proposa Jordi Masó.


«Les Males Herbes»

2022

Ed. Males Herbes

ISBN: 978-84-1243-529-0 Accés al catàleg ESMUC

Més adreces d’interès sobre la temàtica: Jordi Masó: web de Jordi Masó (perfil musical i literari) Les criatures de Jordi Masó: web de l’autor amb el seu perfil literari