Publicat el 9 d'abril de 2024

Comparteix a:

1a Audició de Composició de primavera 2024

Composicio Musical

Composició musical.

Una vegada més, estudiants de Composició mostraran les seves composicions en diferents concerts que tenen lloc aquesta primavera a l’Escola Superior de Música de Catalunya. En aquesta ocasió, alumnat d’Interpretació estrenaran les obres dels estudiants Manuel Fernández Nieto i Enric Jaume i Masferrer. L’Audició tindrà lloc a la Sala d’Orquestra el dijous 11 d’abril, a les 18.15 h. L’accés és lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

  • Dijous 11 d’abril.

  • 18:15 hores.

  • Sala d’Orquestra ESMUC.


En aquesta ocasió, l’Audició serà breu, ja que només es presentaran un parell d’obres: Fulcres, de Manuel Fernández Nieto i Parcel·les, d’Enric Jaume i Masferrer. El pròxim dijous 25 d’abril, se celebrarà una segona audició de composició amb l’estrena d’obres d’altres estudiants i pròximament s’informarà a través d’aquesta mateixa pàgina web.

L’especialitat de Composició

L’especialitat de Composició té com a objectiu formar professionals altament qualificats en la creació d’obres musicals, amb una estètica i llenguatge crítics, i una alta preparació per desenvolupar aquells formats i gèneres demanats al món professional.

Els estudis de Composició proporcionen a l’alumnat un domini de diferents estructures musicals i el capacita per escriure i adaptar música en diferents contextos i formacions. A més, l’alumnat de Composició també es forma en anàlisi musical i pensament crític sobre el fet creatiu.

Programa

Fulcres – Manuel Fernández Nieto
per a corn anglès

Llorenç Pallàs Guedeà, corn anglès
 
 
Parcel·les – Enric Jaume I Masferrer
per a conjunt de flabiols

Carla Mallarach, flabiol solista
Léonie Martet, flabiol I
Mariona Lluna, flabiol II
Magí Castro, flabiol III
Alba Santos, flabiol Públic I
Cecilia Ortiz, flabiol Públic II

Més informació

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Primera Audició de Composició de Primavera ESMUC 2023.