Publicat el 17 de febrero de 2023

Comparteix a:

Jornades ab Sentits V: música, sentits, corporalitat

pell-gallina-imatge-LLIURE

Les Jornades ab sentits tornen a l’ESMUC entre els dies 2 i 4 de març 2023, per tractar sobre les diferents facetes de la significació musical. L’objectiu d’aquesta 5a edició és contribuir a una visió integradora de la música, vinculada als aspectes sensorials del cos humà, sota el lema Música, sentits, corporalitat.

L’assistència a les Jornades ab Sentits és gratuïta, prèvia inscripció.

  • 2, 4 i 4 de març 2023

  • Sala d’orquestra de l’ESMUC


Música, sentits, corporalitat 

Darrerament, el cos ha rebut una atenció extraordinària en els estudis humanistes, i naturalment també en la musicologia. Potser per compensar els llargs decennis en què la visió d’una música ideal, deslligada del cos i del món, va fer de model d’intèrprets, compositors i musicòlegs. Per sort, sembla que podem donar per acabada aquesta època i, des de les Jornades, volem fer la nostra contribució a una renovació constructiva, integradora.

Enguany comptem amb un convidat excepcional, el pianista i musicòleg grec George-Julius Papadopoulos, que oferirà la ponència plenària de dijous a la tarda i, divendres al matí, una classe magistral per a pianistes. També comptem amb molta música en viu, de professorat, estudiants i alumni, i amb una taula rodona sobre El cos en la creació i la interpretació musicals, coordinada per Susana Egea.

Les Jornades ab Sentits estan organitzades per: Rolf Bäcker, Joan Grimalt, Marc Heilbron.


Institucions amigues

Conservatori Tortosa
Universitat Zagreb
Universitat Leeds
Universitat Vilnius
Conservatori Oviedo
Universitat Newcastle
Ucm (1)
Uni Valladolid (1)
Logo Thessaloniki 20160711163031 (1)
Urv Apilat Color