José Miguel Vizcaya

Departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i d'Arrel

jvizcaya@esmuc.cat

Vizcaya Jose Miguel

Professor assistent

Concerts

Com a cantaor de atrás, ha treballat als grans tablaos flamencos de Barcelona: Tarantos, El Cordobés, el Carmen. Ha compartir escenari amb artistes com Cristina Hoyos, Sara Baras, La Chana, Belen Maya i Angelita Vargas. Com a cantaor solista, ha compartit cartell amb artistes com Fosforito, José Mercé, el Pele, Juanito Valderrama, Maite Martin, Miguel Poveda, Enrique Morente, Estrella Morente, José Meneses, Agujetas, entre d’altres. Membre de la companyia de Teatre de Calixto Bieito en la producció del Festival Internacional d’Edimburg.

Enregistraments

Com a compositor, destaca el seu treball discogràfic Al compás del corazón, així com col·laboracions amb altres artistes com Duquende. Ha treballat amb Albert Pla, Pi de la Serra, Chicuelo i amb Adrián Galia a l’enciclopèdia audiovisual Paso a Paso: los Palos del Flamenco. Ha realizat gires per Europa, Asia i Amèrica.

Docència

Com a docent realitza tallers i conferències en solitari i en companyia de destacats flamencòlegs com José Luis Ortiz Nuevo, Angel Álvarez Caballero, Agustín Gómez o Manuel Rios Ruíz. Compagina la seva tasca docent a l’ESMUC amb els seus propis concerts.