El Grup de Cambra de l’ESMUC participa en el projecte 'Words and Music', a la Sala Beckett

Publicat el 22/10/2019

L’ESMUC col·laborarà en l’espectacle Words and Music, una producció que es representarà a la Sala Beckett del 7 al 9 de novembre d’aquest any. Aquesta obra, amb text de Samuel Beckett i música de Morton Feldman obrirà el cicle d’homenatge que la sala fa a l’autor que li va donar nom, commemorant els 30 anys de la mort del dramaturg i els 30 anys de l’obertura de la sala al públic.

Words and Music és una obra en què es tracta la connexió que existeix entre la paraula i la música de la mà dels personatges Joe (“Words”) i Bob (“Music”). Aquests dialoguen i creen mons expressius, creacions en què la paraula i la música van de la mà, tot parlant de temes com l’amor, l’edat o el rostre.

L’actor Nao Albet i el músic i director artístic del Grup Instrumental bcn216, David Albet, van presentar aquest espectacle a l’Auditori de Barcelona l’hivern de 2017. David Albet és actualment cap del departament de Música Clàssica i Contemporània de l'ESMUC.

La música d'aquesta producció serà interpretada per l’alumnat que forma part del Grup de Cambra de l’ESMUC.

                          

Més informació i compra d'entrades:

Words and Music

Promoció comunitat ESMUC: La Sala Beckett ofereix una promoció de descompte del 30 per cent en el preu de l’entrada per a tota la comunitat de l’ESMUC que vulgui assistir a les representacions. Més informació a La meva ESMUC.

beckett_esmuc